Premiere:

15.01.2015

 

Instruktør:

Susanne Bier

 

Genre:

Drama

 

Medvirkende:

Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Søs Egelind, Kirsten Lehfeldt, Bodil Jørgensen, Thomas Bo Larsen, m.fl.

 

Copyright:

Nordisk Film

En chance til

De to politimænd, Andreas og Simon, lever vidt forskellige liv. Andreas er lykkelig med sin familie, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid på den lokale stripklub. Men alt bliver vendt op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos et junkiepar. Det ligner en rutinesag – indtil Andreas finder deres forsømte baby overladt til sig selv i et skab. Den ellers så afmålte politimand bliver konfronteret med sin egen magtesløshed og rystes i sin grundvold - og i et øjebliks desperation tager han loven i egen hånd og kidnapper barnet. Efterhånden som Andreas mister grebet om retfærdighed, bliver det op til Simon at genoprette grænsen mellem ret og uret.

 

EN CHANCE TIL er et drama om mennesker, der bliver ofre for omstændigheder større end dem selv. Det er fortællingen om en mand, der overskrider alle regler for at gøre det, han føler er rigtigt – med store konsekvenser til følge.